Силвена Роу се пусна гола на 55!

На 55 лазарника се пусна чистак гола в мрежата Силвена Роу. Кулинарката, която открито признава, че обича хубавия пълноценен, здравословен и пълен със сексуални мигове живот, не се свени да показва тялото си, макар да е прехвърлила повече от половин век. Даже напротив - гордее се с визията си, която постигнала с много ум и воля.

Разбира се, някои моментално я поздравиха и я зарадваха с комплименти. Други обаче (и те не са никак малко) я разкритикуваха остро и дори й се присмяха. "Срамота и излагация! Как може на тези години да се показваш така?! Да не си млада девойка, търсеща любов и внимание?! По-високо мнение имахме за Вас и за това, че сте жена с класа, а какво излезе?!", негодуват потребители, повечето от които, разбира се, жени.

Силвена Роу обаче не им цепи басма, а излезе с друг пост, в който защити себе си и решението си да се показва така, както счете за добре. И заяви, че ако някои дами са съгласни да се примирят и да се приемат за лели на 30, то тя няма да го направи, ако ще да е и на 80.

"Годините не са от значение, когато имаш възможността и то доказаната възможност да запазиш младостта, здравето и свежестта си до дори дълбока старост. Да, днес аз изглеждам като на 36 и съм в пъти по-хубава от годините, в които бях по-млада. Защо ли?! Защото започнах да се грижа за себе си и не спирам да го правя. Няма и да спра", заяви Роу.