Пиар ли е решила да си прави изпълнителката Сантра?! Това предполагат повечето от потребителите в нета след снимката, която тя си постна и която болшинството определиха като скандална или най-малкото неподходяща за мрежата.

Мрежата завря след като 38-годишната Сантра си показа публично... (виж още + скандално ФОТО)

Сантра, която роди първото си бебе на 38 години, реши да се пусне пред всички, докато кърми малката си щерка. Певицата обяснява, че подкрепя кампанията за това родителките да имат правото да хранят бебетата си по най-полезния и естествен начин, при това навсякъде, където им се наложи.

Потребителите обаче не упрекнаха Сантра, че се е включила и подкрепила каузата, а че нарочно самата тя се навира в очите на всички, за да се рекламира изтимаро.

"Едно е да изповядваш нещо, да подкрепяш нещо и да го правиш, а съвсем друго да се съблечеш и да се пуснеш пред милиони - вижте ме каква съм и какво правя! Ами прави го, говори за това, но останалото е отчаян опит да привлечеш вниманието към себе си", коментират в нета.

Знаем, че бащата на бебето на Сантра е доста по-малък на години от нея. Това е Кристиян Дончев, който навремето мачкаше и чаршафите на плеймейтката от Девин Ася Капчикова.