Александра Кръстева - това име със сигурност не ви говореше нещо, поне до днес. Е, това е новата Мис България, избрана вчера, сред десетки кандидатки за все по-малко "престижната" корона. Девойката е на 19 години и е от столицата, като за себе си споделя, че обичала кучетата и спорта.

Мрежата завря: Ето коя е новата Мис България и защо я попиляха! (виж още + СНИМКИ)

Засега толкова от нея, но много повече от потребителите в нета. Минути след новината за короноването й, стотици в мрежата избухнаха в смях и започнаха да я коментират така, както преди време Антония Петрова, а после и Венцислава Тафкова.

Впрочем някои оприличиха Александра Кръстева точно на Тафкова - и двете били в бузи, изкуствени скули, джуки и празен поглед. И недоумяват как е възможно при толкова натурално красиви български момичета, да се избере такова нещо.

Мрежата завря: Ето коя е новата Мис България и защо я попиляха! (виж още + СНИМКИ) - Снимка 2

"Абе, то е ясно как се процедира в тези конкурси, ама това чудо ли баш, бе?! Вярно е, че или са играли пари, или се е опознала отблизо с "членовете на журито", но те и останалите със сигурност са го направили. Не можахте ли някоя по за света да изберете", изригнаха в нета.

А други допълват, че това ако е момиче на 19, те били арабски шейхове. "Какви ти 19 години?! Тази поне на 30 прилича, както се е тунинговала и намазала, а и с това "обиграно" излъчване... Съсипаха ни я тази държавица", хранят я хората.