Пловдивчанката Николета Лозанова няма нужда от представяне, тъй като едва ли има човек, който да не знае, че тя е един от най-харесваните модели на родния подиум.

 

Няма световна марка, за която да не е снимала и показвала съчетанието от неповторимия си стил и сексапил.

Тя има всичко, за което една млада жена може да мечтае – дъщеря, любим мъж, респектираща кариера, приятели и роднини, които са готови на всичко, за да приличат поне малко на нея.

 

След развода си с Валери Божинов, от когото има дъщеря на име Никол, към днешна дата живее с Ники Михайлов, от когото очаква дете. Тя обаче отказва да коментира пола на очакваното бебе, както и предстоящото раждане.

 

Модна икона №1 на България Николета Лозанова: Родена съм под щастлива звезда

Отбелязва, че всяка година на рождения си ден (30 ноември) си пожелава едно и също нещо, но тъй като е твърде лично, отказва да сподели какво е то. Твърди, че думата, която описва най-точно 35-та й годишнина, е „емоция“. Имала моменти, които буквално спирали дъха й, не липсвали и премеждия, но пък имала и доста поводи за гордост. Казано с други думи – опитала цялата емоционална палитра, но подчертава, че към днешна дата е истински щастлива.

 

Към момента се е отдала на активна почивка и не приема работни ангажименти освен онези, които има с дългосрочните си партньори. Отделя много време на дъщеря си Никол и се подготвя за раждането.

Като най-емоционален рожден ден определя 30-та си годишнина, която отбелязала на о. Бали. Николай толкоз се бил постарал всичко да е перфектно, че все още този празник остава ненадминат.

 

И тя като всички обожава подаръците, но не крие, че предпочита да си ги избира сама. Именно поради тази причина винаги казва на приятелите си с какво да я „изненадат“, за да се избегнат евентуални недоразумения. Никога не спира да показва любовта си към семейството, което скоро ще се разрасне с още един член. Вярва, че най-хубавите моменти тепърва й предстоят, а за най-лошите изобщо не иска да си спомня. Стреми се да не прави лошо на никого, за да живее позитивно.

 

Вярва в любовта и посочва, че личната й история е категорично доказателство за нейното съществуване. Няма никакво съмнение, че е родена под щастлива звезда и всеки ден благодари на съдбата си, защото наистина харесва живота, който има. Благодари за хората, които са около нея и за всичко, което съдбата й е дала. Категорична е обаче, че човек сам прави своите избори и чертае своето бъдеще. Именно поради тази причина смята, че важните решения трябва да се взимат много обмислено.

 

Няма никакви притеснения от старостта, дори напротив – няма търпение да я изживее, тъй като смята остаряването за привилегия. Убедена е, че ще бъде много „яка баба“, която не пада духом. Твърди, че ако зависи само от нея след 10 години ще е на някой слънчев остров.

 

Смело би могла да се определи като успяла жена, тъй като има всичко, което е пожелала. Постигнала е това, за което е мечтала с много воля, труд и усилия, без да прави компромиси, а сега е време да му се наслади.

 

Никога не е спирала да мечтае, тъй като знае, че мечтите наистина се сбъдват. Именно на това учи и дъщеря си – винаги да вярва в себе си и да не спира да мечтае.

Източник: Уикенд