През какво ли не е преминала Софи Маринова, но драмите в живота й не свършват. Певицата вдигна много шумен и скъп годеж на сина си Лоренцо. Някои даже се бяха заблудили, че това е сватбата. Скъпи тоалети, натруфени бижута, множество гости. Но сега се оказва, че многото шум е бил за нищо. Сватба няма да има! Лоренцо е одрал кожата на майка си и започва с драмите и прибързаните решения.

Софи обяви, че кандидат-снахата търси само парите и за това сватба няма да има. Цялата рода на певицата е съсипана. Лоренцо най-много, защото се влюбил до уши в красивата ромка. Вече искал да създава семейство.

Той дори бил готов да приеме, че момичето е с него само заради парите и за това, че майка му е най-известната певица у нас. Малко след като заживяла в дома на певицата, девойката си събрала нещата и дим да я няма. Не могла да издържи.

Много шум за нищо: Софи Маринова отмени сватбата на Лоренцо

"Хубава работа, ама ц*иганска", подиграват й се нейни съграждани, познати и колеги. Срам не срам сега Софи трябва да звънне на всички, до които изпрати покани. Грандиозното събитие трябваше да се състои на 25 ноември.

Припомняме, че Софи гледаше снахата като писано яйце. То не бяха екскурзии, почивки. Но на хубост сила не става!

Източник: blitz.bg