Милица Гладнишка е напът да се превърне в най-сполучливия трансфер от Нова тв в bTV за всички времена.

 

Атрактивната актриса се превърна в хита на сезона и на Новата година само в рамките на една вечер, след като бе призната за най-свежия образ в новото шоу на bTV „Кой да знае?“. Тя дори успя да засенчи с чувството си за хумор водещия Сашо Кадиев и колегата си Христо Пъдев, както и всички гости в предаването.

 

Само няколко минути след старта си, предаването, което бе обявено като голямото завръщане на Сашо Кадиев в bTV, се превърна в предаването на Милица Гладнишка. Актрисата, която доскоро бе лице на Нова тв и дори участва в новогодишната й програма, по-малко от денонощие преди старта на проекта, сама по себе си се оказа ходещо шоу. Тя е в състояние да превърне в смешка всяко изречение, произнесено от колегите й. Често пъти обект на шегите й бе самата тя.

 

Милица Гладнишка изби рибата в Би Ти Ви

Милица често се шегува с килограмите си, които са доста над нормата, както и със склонността си да прекалява с храната. На въпрос как можем да предпазим сиренето от плесен, тя изстреля на мига: „Като го изядем много бързо!“.

 

Не престава да измисля шеговити възклицания във връзка с трудните въпроси, които й се падат, а във вторник дори успя да превърне в песни възможните отговори на въпрос на колегата си Христо Пъдев, който игра в комплект с половинката си – актрисата Цветина Петрова. Разбира се освен всичко останало, Гладнишка показа завидни знания и способност за логическо мислене.

 

В официалната фейсбук страница на предаването не спират да валят похвали по неин адрес. Не липсват и такива за колегата й Христо Пъдев, но не може да се отрече, че тя е много по-ярка и привлича вниманието далеч по-силно от него.

 

Сашо Кадиев също се вписва добре в тази компания, а предаването като цяло е забавно и успява да създаде настроение у зрителя. Според някои обаче комедийният елемент идва в повече. Те очевидно търсят по-сериозни предавания от рода на „Стани богат“.

Източник: Уикенд