Хората, които са на ти с арт изкуството са наясно, че ако билетите за някое представление са се изчерпали от раз, то несъмнено негов продуцент е Кирил Кирилов.

 

33-годишният чаровник, който залага само на дрехи от световноизвестни брандове, е истински гений в създаването на театрални спектакли и организирането на турнета. Поради тази причина с него искат да работят всички известни артисти като Мариус Куркински, Виктор Калев, Алекс Сърчаджиева, Аня Пенева, Иво Аръков, Ненчо Илчев и др.

 

И макар да се намираме в разгара на лятото – т.нар. отпускарски сезон, то Кирилов споделя, че за него няма почивка, а именно сега му е доста напрегнато, тъй като има доста значими събития, по които работи.

 

Основните затруднения, които среща при работата си с известни артисти е това, че спектаклите им са на живо, а те са доста ангажирани. Най-много се притеснява от появата на здравословни проблеми при хората, с които работи. Споменава с тъга Стефан Данаилов и Стоянка Мутафова, с които също работил приживе.

 

Мегазвездата на театралното продуцентство Кирил Кирилов: Стефан Данаилов казваше, че би се гордял със син като мен

Не крие, че винаги се е изумявал, че преди спектакъл Мариус Куркински се затваря и в продължение на три дни не иска да чува и вижда никого. През това време дори не се храни, а стои само на тъмно. Относно твърденията на недоброжелатели, че двамата с него са нещо повече от приятели, Кирилов отговаря с категорично „не“. Макар много хора да са правили опити да ги скарат и разделят професионално, това не им се е получавало, защото двамата наистина са много близки приятели. Категоричен е, че помежду им има силна духовна връзка, която няма нищо общо със сексуалността.

 

Признава, че за него облеклото е важно от ранна детска възраст. Той гледа на него като на дреха, в която облича духа си. Смята, че облеклото също е много сериозно изкуство. Категоричен е обаче, че са важни не парите и марките, а начинът и стилът на обличане.

Във финансов план не се оплаква, но пък и не може да каже, че е богат.

 

На 29 октомври ще навърши 34 години и по този повод отбелязва, че вече се чувства готов да създаде семейство. Като труден момент в личен план отбелязва загубата на Стефан Данаилов и Стоянка Мутафова и споделя, че много често ги сънува.

Източник: Уикенд