Кристиан Костов, който представи страната ни на „Евровизия“, провокира почитателите си в социалните мрежи.

Младият изпълнител има ново гадже, но от същия пол. Слуховете, че той е член на LGBTQ+ общността се носят  отдавна в публичното пространство, но Кристиан до момента никога не ги е потвърждавал.

Мъж ли е или жена? Вижте провокативните снимки на Кристиан Костов

Спекулациите, че има различна сексуална ориентация периодично се засилват. Певецът има все по-екстравагантен стил – облича се с рокли, слага грим, лакира си ноктите, прави си нестандартни прически, с което още повече затвърждава мнението.

Мъж ли е или жена? Вижте провокативните снимки на Кристиан Костов - Снимка 2

В публичното пространство до момента Кристиан отрича да си пада по мъже, като казва, че просто има по-артистичен стил. Той обаче не се харесва на всеки.  Костов споделя, че екстравагантната му визия му носи много дивиденти в кариерен план. Той се радва  на доста фенове.

Мъж ли е или жена? Вижте провокативните снимки на Кристиан Костов - Снимка 3

Слуховете плъзнаха с пълна сила последните дни, след като той честити рождения ден на  момче с емотикона и сърце. Двамата са досущ като двойка.

Припомняме, че преди време се говореше за връзката на Кристиан с рускиня на име Кина. Тя  участва в клипа на песента му "The One (I Need You)". Слуховете за нестандартната му сексуалност обаче се оказаха по-силни и това подозрение постепенно избледня.

Източник: blitz.bg