Майката на Григор Димитров е сериозно притеснена за семейното наследство покрай новата му любовница – румънската актриса и манекенка Мадалина Геня.

 

От самото начало на връзката на сина си, Мария нарочила румънската актриса и манекенка за сребролюбка. И предвид факта, че отношенията между двамата се задълбочават, тя се опасява, че освен акъла, влашката сексбомба може да вземе и парите на Гришо.

 

Майката на Гришо се е притеснила за богатството му покрай аферата му с Мадалина Геня

Мама Гришовица предчувства, че съвсем скоро Мадалина ще се опита да подхлъзне Григор за брак, а от там и за деца. Същите мисли минавали и през ума на баща му – Димитър Господинов, който обаче засега не се меси във връзката на сина си.

Мария обаче била категорична, че стигне ли се до сватба, ще настоява за предбрачен договор, за да гарантира, че след време синът й няма да бъде ошушкан.

 

До момента Григор е заработил над 22.6 млн. долара само от тенис турнири. Отделно прибира солидни приходи от реклами и спонсорство. Преобладаващата част от богатството му се къта в лични банкови сметки, а майката на Григор е категорична, че до тях никой извън семейството не трябва да има достъп.

 

Загрижената родителка вдигнала мерника на смуглата красавица, след като научила да богатото й креватно минало.

35-годишната румънка е минала през леглата на цял куп холивудски знаменитости, начело с Леонардо ди Каприо, известни футболисти и дизайнери, кой от кой по-богати.

 

На практика Геня минава за заможна и с детето й няма да умрат от глад. Но пък не може да се отрече, че е доста далеч от статута на истинска богаташка, тъй като състоянието й е поне петкратно по-малко от това на Гришо. Това е една от причините Мария да се притеснява, че синът й ще бъде ошушкан от хитрата румънка, която по всяка вероятност се е огледала в семейното им богатство. Освен това не трябва да се пренебрегва и факта, че тя не е омъжена за бащата на детето си – композиторът Матей Сратан, с когото се разделила през 2019 г. Той също е доста по-заможен от нея, но поради липсата на брак, Геня се задоволила само с полагаемата й се издръжка за дъщеря й.

 

Цялата хасковска околия се вълнува около връзката на знаменития си любимец Григор Димитров. Голяма част от съгражданите му също не гледат с добро око на романса му с Мадалина, особено след еротичните им снимки, които изтекоха наскоро в интернет.

В родното Хасково на тенисиста се вайкат с каква се е хванал пак синът на Мара. Разбира се намират се и неколцина поддръжници на звездната двойка, които са над нещата и поощряват младите да се обичат.

Източник: Уикенд