Изглежда към днешна дата Мария е най-слабата в бранша. Заралийката винаги е имала крехка снага, но доскоро поддържаше мускулите си във фитнес залата. Прави впечатление, че в последно време е отслабнала драстично и дори е станала по-фина от Галена.

 

Както е известно според упоритата мълва, Мама Ураган се е стопила чрез медикаменти за диабетици, които напоследък нашумяха в шоубизнеса като метод за бързо сваляне на килограми и поддържане на желано тегло. До този момент обаче за Мария не се е говорило, че е залитнала по въпросния медикамент и затова било твърде изненадващо, когато тези дни се появила в пловдивско заведение, демонстрирайки мега слаба фигура.

При определени движения, човек спокойно би могъл да й преброи ребрата и това е видно от снимките, които певицата сама публикува в социалната мрежа. Изглежда Мария си се харесва слаба. Според предположенията на феновете й и предвид ръста й, те смятат, че теглото й е някъде около 40 кг. Бюстът, както и устните й, разбира се, са непокътнати.

 

Иначе Мария се е втурнала по участия и програмата й е твърде натоварена. Междувременно се е заела и с подготовката на нова песен, която ще се случи, след като поотшуми спора с продуцентите на Теодора за авторските права на текста на песента „Малка черна рокля“. Тя се е концентрирала върху парче от Даниел Ганев, което идва да рече, че следващото й предложение за хит, ще е авторско, а не кавър, какъвто е актуалната й песен.

Източник: Уикенд