Фолк певицата Мария е от онези, които мнозина боготворят, но има и такива, които снизходително я наричат Мара Отварачката.

 

Дори и онези, които не слушат песните й, са наясно с подробностите от интимния й живот, тъй като популярните вестници, списания и сайтове се надпреварват да бълват информация, а в нередки случаи и измишльотини за нея. в този ред на мисли едва ли ще се намери българин, който да не е наясно с факта, че 41-годишното миньонче има три брака зад гърба си, както и че в любовта с настоящия мъж в живота й – Мирослав Соколов, често прехвърчат искри.

 

Мария: Мъничка и фина съм, но със сърце на великан

Макар от няколко месеца да е извън семейството на „Пайнер“, твърди, че с продуцента инж. Митко Димитров е в прекрасни отношения. Признава, че преди време заявила, че слага край на музикалната си кариера, тъй като се чувствала много изморена и имала усещането, че е дала всичко от себе си в музиката. Докато си стояла вкъщи една вечер решила спонтанно да сложи край на кариерата си. Цецо Андреев все я питал дали е сигурна, докато я гримирал, тъй като бил наясно каква е лудетина, а тя му отвръщала, че решението й е окончателно. Съобщила го и на лайф в Инстаграм.

 

Приятели я убедили, че трябва да продължи да пее. В песента „Давай, разплачи ме“, която Цвети Янева й подарила, изплакала цялата си болка и тъга, която носела дълго време в душата си. След това направила и видеоклип към нея. Докато го гледала се замислила какво може да прави така добре, освен да пее и си дала сметка, че няма нужда да търси ново призвание, в което да се доказва, тъй като е най-добра в музиката, с която се занимава от 8-годишна. Твърди, че и до днес щом влезе в студиото, цялото й тяло започва да трепери. Категорична е, че любовта към музиката и песента, към хората и сцената, е част от сърцето й. Благодарна е на онези, които й помогнали да се събере и отново да се върне на сцената. И до днес продължават да я подкрепят с мили думи и да ходят на участията й.

 

Не се дразни, че покрай участието й в реклама на бира, хората продължават да я наричат Мара Отварачката. Дори пожелава на всеки изпълнител да има късмета да се реализира по този начин. Горда е с името си, тъй като е кръстена на баба си и припомня, че Мария е библейско име. Подчертава, че и до днес рекламата с нейно участие остава сред  най-добрите, правени в Европа. Гордее се с факта, че хората, работили по рекламата, са все големи имена и е щастлива, че са спрели избора си точно на нея. Ако днес отново й предложат участие в такава реклама, веднага ще приеме.

 

По отношение на летните почивки посочва, че откакто са с Миро, през по-голямата част от сезона, са в Гърция. И тази година няма да изневерят на традицията, дори планират да направят почивка с трите деца. Това ще е третото им лято заедно с Миро.

Не крие, че кризите в отношенията им са безчет, и допълва, че са много бурни. Твърди, че и при тях се случва същото като при всички нормални хора – иди си, ела си и т.н. Често пъти спорят на висок тон. До момента са се разделяли няколко пъти като разделите им, са продължавали от 3 до 15-20 дни.

 

И двамата са правили първата крачка към другия, така че не може да се каже кой е пръв. Твърди, че до такава степен са като скачени с Миро, че дори и извиненията им, са еднакви. Не крие, че Миро е упражнявал физически и психически тормоз спрямо нея, както и тя върху него. Макар да е в пъти по-дребна от него се определя като малка пантера и е категорична, че не се дава лесно и не е добре човек да се закача с нея.

Определя Мирослав Соколов като любовта на живота й и допълва, че той е човекът, който й създава огън. Не е лесно някой да ти е гадже, но е още по-трудно, когато сте под един покрив да живеете в хармония. Твърди обаче, че при тях това се е получило с лекота и допълва, че кризите им винаги са били в резултат на външно вмешателство.

 

Марая и двете деца на Миро си живеят като семейство от ден едно. Всички много бързо се стиковали и сега са като едно цяло. Двамата с Миро се грижат за тях и им е готино.

Сменила е цвета на косата си, тъй като искала да направи някаква промяна. Не определя подаръците, които е получавала като най-скъпите, но не крие, че обожава подаръците и си ги ползва с много любов. Щастлива е от жеста и любовта на човека, който я е засвидетелствал.

Източник: Уикенд