В едно от последните включвания на Мария Илиева на живо в Инстаграм на безименния й пръст ярко блесна халка.

 

Звездата, която тази есен ще журира в шоуто на Би Ти Ви „Гласът на България”, рядко си позволява да говори за личния си живот. Тя споменава единствено, че е много щастлива с човека до себе си, с когото имат 2-годишна дъщеря София. Александър се грижи като баща и за другото й дете – 5-годишният й син от краткотрайна връзка, който по случайност носи името на втория си баща.

 

Макар Междуречки да придружава любимата си навсякъде, включително на телевизионните й интервюта, категорично отказва негови снимки да се появяват в публичното пространство. Изпълнителката крие и лицето на малката София, макар че няма притеснения да показва в медиите батко й. Явно изискването за дискретност е на Александър. При тази тайнственост едва ли някой очаква двойката да обяви публично своята сватба. Халката обаче е знак, че Мария най-вероятно е сменила семейното си положение.

 

Проверка установи, че въпросното бижу доста отдавна украсява ръката на певицата, само че никой досега не му е обърнал внимание. То може да се забележи на снимки още от 2020-а. По това време звездата вече трябва да е познавала Александър, тъй като в средата на следващата година на бял свят се появи тяхната дъщеря.

 

Певицата неведнъж е споделяла, че връзката й с младия бизнесмен се е развила много бързо. Било е любов от пръв поглед. Не им било нужно много време, след като се запознали, за да заживеят заедно, а дъщеря им София е плод на тази бурна и щастлива любов. Едва ли някой би се изненадал, ако се окаже, че при тези горещи чувства двойката е решила да се разпише в гражданското, особено когато е станало ясно, че детето е напът. Първата снимка, на която халката ясно се забелязва в социалните мрежи, е правена в САЩ, където Мария започна да прекарва месеци наред, след като се запозна с Александър. Нищо чудно двамата да са сключили брак, за да им е по-лесно да пътуват заедно зад океана.

 

Разбира се не се изключва и вариантът Мария Илиева сама да си е купила халката, както преди години си бе купила диамантения пръстен, когото мнозина сметнаха за годежен. И до днес той стои на безименния й пръст, точно до халката.

Източник: Уикенд