Мария Игнатова уж беше за естественото, но...!

Голям залък да лапнеш, голяма дума да не казваш... правилно са го рекли хората от време оно, но мнозина имат къса памет. В това число и Мария Игнатова, която винаги е декларирала, че е естествена и няма да си пипа нито физиономията, нито тялото. Е, за тялото, тя си е слаба по ген, но лицето... Мария шашна нета като изведнъж се появи коренно различна, разбирайте обилно тунингована. Само дето вместо по-хубава, са я направили на нищо.

И това е мнение на потребителите, които се опулиха от набоцканите й с хиалурон устни, изпъкналите скули и видимия ботокс, от който лицето става на маска, без грам мимика в него. Идеята на Марчето е ясна - да младее, резултатът обаче е плачевен. Тя се пусна без грим като явно искаше да й кажат колко е свежа и младолика. Само че прочете: "отишъл ти е чарът и си като умита чиния!".

Неясно защо Игнатова е прибегнала до това, тъй като тя е все още млада и запазена, а и си имаше онова детинско излъчване. Мнозина са убедени, че го прави заради мъжа си, да не би той да залитне към друга, по-млада от нея. Знаем, че Ивайло Цветков не се слави като голям коцкар, но въпреки това си има доста фенки, които се възбуждат от умотворенията му.

"Марчето е луднала по Нойзито. Да не забравяме, че тя прие да се венчае само за него, не и за Рачков, с когото бяха сума години двойка. И като една хлътнала съпруга, ще застане и на глава, за да продължи да бъде интересна на мъжо си. Понякога обаче, точно тези стремежи водят към провал", казват "експерти".