До откровено маниакално състояние се е докарала някогашната стюардеса Цветелина Петрова, известна само с това, че е половинката на Криско. Мацката, която дари рапъра с две отрочета, открай време се напъва да добие и някаква друга слава - само нейна си, лична. Затова и се пробва ту в ревюта, ту като инфлуенсър, но без особени успехи.

Новото 20 на Цвети обаче подлуди половинката й, разкриват близки до средата на Криско. Петрова се е вманиачила на темата за вечната хубост и неувяхваща младост като по цели дни четяла, ровела и следяла само за това. Цветелинка си внушила, че може да се съхрани с визия на 30 за още 50 лета напред и била убедена, че тайната за това е в храната.

Подведена от статии и видеа за така нареченото клетъчно хранене, Петрова не щяла да чуе за друго в хладилника им, освен кълнове, броколи, риба, боровинки, водорасли, чиа и прочие... Все неща, към които мъжът й се отнася твърде подигравателно.

Споровете им на битово ниво взели да зачестяват, защото докато Криско искал да се наплющи с една голяма тлъста пържола от свиня, то жена му го карала да рупа аспержи. "Не е добре, бе! Откачи, изплиска, не знам какво ще я правя. Но да си гледа работата, аз покрай нея няма да се побъркам", отсичал рапърът пред приятели.