Огромна трагедия застигна семейството на Ваня Джаферович и по-скоро съпругата му Жени Джаферович, която съобщи за мъката си в мрежата. Оказа се, че преди дни Евгения Джаферович е изгубила любимия си дядо и е безутешна.

Мъката е голяма: Неочаквана трагедия застигна семейство Джаферович! (подробности + СНИМКИ)

"Да, животът е такъв и това е нещо нормално, знам. Но болката е огромна и нищо не може да я заличи, може би само времето, на което се надявам. Но се радвам много, че дядо ми успя да види децата ми в първи клас, много им се радваше", споделя Жени.

След което пусна снимка с роза - последната роза, която дядо й е подарил и попита потребителите дали някой знае как може да я хербаризира така, че да я запази завинаги при себе си...

Знаем, че в момента паралелно тече и "Игри на волята", където Евгения Джаферович е един от участниците. Като оставим настрани чисто човешкото чувство на съпричастност и състрадание в случая с дядо й, зрителите не я долюбват особено.

За мнозина Жени е набутана в риалитито само заради връзките на мъжа си Ваня и дразни останалите с прекаленото си самочувствие и чепат характер. Тя редовно влиза в конфликти, а зрители вече се молят час по-скоро да изхвърчи оттам.