Известната певица пя в предаването Като две капки вода, а зрителите дори я определиха, че пее като звяр. Някои още тогава предположиха, че енергия й дава нещо отвътре.

Тя взе активно участие в мини сезона на Капките, който бе с благотворителна насоченост и в подкрепа на невербалните деца.

Веднага след стартирането му зрителите взеха да си шушукат, че Маги е бременна. Тя също загатна за щастливото събитие преди няколко дни с любопитен кадър от видеозон. Въпреки любопитството на феновете й, тя не сподели повече информация.

Все пак в последния лайф на Капките водещите я „хванаха на къс пас“ и тя бе принудена да си признае всичко.

Най-любопитен бе Геро, който след изпълнението на Маги с младия талант Боги поиска да узнае истина ли е, че е гласовитата певица е бременна. Той се опита заобиколно да изкопчи информация като започна отдалеч и не, че им е работа, както каза той, но до тях е достигнала горещата новина, че дуетът им е подкрепян от 3-ти човек…

На което Джанаварова отвърна, че наистина имат допълнителни сили и се хвана за корема. Това недвусмислено отговори на всички любопитни фенове и вече е ясно, че Маги скоро ще стане майка. Тя е в 3-тия месец и вече не е тайна.

Източник: blitz.bg

Маги Джанаварова проговори за бременността и заяви, че... СНИМКА

Маги Джанаварова проговори за бременността и заяви, че... СНИМКА - Снимка 2

Маги Джанаварова проговори за бременността и заяви, че... СНИМКА - Снимка 3