От много години Мадона сложи кръст на мъжете в личния си живот и оттогава предпочита момчета на възрастта на наследниците си. „Не съм си го поставила за цел. Не съм станала сутринта с идеята да си намеря 20-годишно гадже. Така се случва просто, явно съм интересна на това поколение. Не ме и учудва, защото аз съм доста романтична, а и колкото нескромно да звучи – доста съм добра в леглото“, хвали се звездата.

Какви ли не легенди се носеха от началото на годината за отношенията й с Попър. За момента сигурното е, че двамата са се запознали във фитнеса му, където смуглият мачо водил тренировки по бокс на едно от осиновените деца на Мадона – Дейвид.

Официално до момента и двамата не са афиширали връзката си, подхранвайки допълнително слуховете.

Певицата за радост на феновете си съобщи, че напълно е преодоляла бактериалната инфекция и последиците от нея. Тя беше повалена на болнично легло в края на юни, а дори се наложи и интубиране в спешното. Дори лекарите тогава обявиха, че съществува опасност за живота на звездата и поне за около денонощие, оцеляването й бе под въпрос.

„Дейвид е с основната заслуга отново да съм в топ форма. Той повдига духа ми и помага да си върна силите. Често правим секс, а понякога и 3 пъти на ден. Смятам да увелича дозата двойна, когато се върна в обичайното си състояние“, хвали се певицата.

Мадона живна с 29-годишен любовник

Тя дори на шега или не сподели, че заболяването й може да е причинено от недостатъчни интимни ласки. „Покрай подготвянето на турнето си, съвсем оставих секса на заден план и едва не умрях. Дори не съм го правила в самолет от 10 години, можете ли да повярвате?“, споделяла на близките си.

Попкралицата иначе за първи път публикува няколко снимки с Джошуа Попър. На фотосите се вижда, че двамата са в интимна близост. Наблюдателни фенове споделиха, че 65-годишната бабка вече отново е вкарала в действие фотошопа. Въпреки усилията й, все пак изглежда, че младежът е прегърнал приятелка на майка си.

Но все пак за Мадона важи с пълна сила израза „има пари – угажда си“.

Източник: Уикенд