Докато тенисистът Григор Димитров играе в Китай, любовницата му Мадалина Геня също не скучае. Тя се е приютила в обятията на бившия си – Филип Плейн. Двамата се събраха на лъскаво парти в Милано по повод най-новата колекция на модния гуру.

 

Плейн лично пусна снимките с влашката сексбомба, на една от които са небрежно прегърнати. В модните среди отбелязват, че е изключително рядко явление Филип Плейн да се фука в социалните мрежи с красавици по ревютата си. Очевидно обаче Гришовица все още му е на сърце след краткия, но пък за сметка на това бурен любовен романс, който имали преди време. по всичко личи, че двамата са останали твърде близки покрай работата им.

 

Мадалина Геня в обятията на бившия си, докато Гришо играе в Китай

 

И докато Мадалина и Плейн се прегръщат, Гришо чука топчето по кортовете в Китай, където вече веднъж отпадна, но му предстоят още два турнира в следващите седмици. Хора от обкръжението на хасковлията твърдят, че няма повод за ревност, понеже модният гуру има семейство и само преди три месеца стана баща на син, с който го дари жена му Лучия Бартоли.

 

Повечето опасения са от страна на родителите на нашенския тенисист, които не гледат с добро око на румънката и не вярват в уж чистата й любов към сина им.

Източник: Уикенд