От известно време насам един от най-оборотните режисьори у нас – Люси Иларионов, категорично отказва да работи с Емилия. Макар двамата да не са скарани, той е непреклонен. Запознат издават, че е взел това решение, след като помежду им се случили „някакви неща“ по време на заснемането на последния клип на Емилия.

В подкаста на рапъра Йонислав Йотов – „При Тото“, Люси сподели, че след това певицата изпратила мениджъра си, но той отказал да работи с нея.

 

Преди време имал конфликт с Ивана, който обаче успели да разрешат и да заровят томахавките. Той посочи, че причината, поради която спрял да работи с изпълнителката на „Шампанско и сълзи“, били неприемливите й закъснения за снимки.

 

Във въпросния ден певицата, режисьорът и екипът му, били в роден морски курорт. Люси бил наел яхта, на която щял да заснеме кадри за клипа на Ивана. И докато двата с човека с яхтата я чакали в 9 ч. сутринта, тя се появила цели 13 часа по-късно – едва в 22 ч.

„Оня с яхтата вика: „Кретени!“ Аз тук цял ден заради вас не мога да мръдна, а той си изкарва пари с нея“, разкрива Люси подробности около случката.

 

Това била причината, поради която сложил край на работата си с Ивана преди години, но от скоро време са се помирили и към днешна дата са в брилянтни отношения. Дори работели заедно по последните й клипове. Люси обаче бърза да подчертае, че певицата „си оправила“ този порок и вече никога не закъснява, дори станала много точна.

 

Като най-дисциплинирани и изрядни по отношение на точност, Люси посочва Глория и Веселин Маринов. Той допълни, че Маринов дори му звънял всеки път, когато щял да закъснее с 2-3 минути и наистина идвал след толкоз.

„Имал съм работа с такива изпълнители и адски се кефя, защото в крайна сметка това са техните пари… И за мен едно такова закъснение е неуважение към мен, към екипа, даже и към тях самите“, споделя режисьорът

Източник: Уикенд