Мария Илиева явно има проблем с вталяването!

Ядове с вталяването има Мария Илиева, която така и не успя да си върне топ формата след второто раждане. Лятото вече дойде, настана морско и плажно време, но Марчето си е все така пухкава. Певицата опитва да прикрие тлъстинките с подходящи дрехи, но дори с тях си личи, че има да сваля поне едно 7-8 килца, ако не и повече.

Лятото дойде, а Мария Илиева не може да отслабне! (певицата с пухкави крайници - снимки)

Днес в мрежата се появиха снимки на Илиева, в компанията на кметицата на столицата Фандъкова, на която Мимето изглежда доста закръглена. Снимките са от публично събитие, така че не са обработени и Мария е показана в натура. Няма да сбъркаме ако кажем, че и пищна й отива. Тя е надарена с екзотична хубост и дори пълничка, е секси, но все пак леко вталяване не й е излишно.

Колкото до личния живот на изпълнителката, в него май всичко върви по план. Тя и младият й избраник Александър Междуречки съжителстват в хармония и гледат двете си деца. Знаем, че първият син на Мария е от Георги Михайлов, който отново бе с доста години по-малък от нея. Връзката им обаче приключи скоропостижно.

Феновете се чудят няма ли да има сватба с Междуречки, още повече, че Илиева отдавна призна, че е срещнала в негово лице истинската любов и мъж, на когото да се опре. "Уча се от него, макар да е по-млад. Зрял и стабилен е, за първи път срещам такъв очарователен мъж", хвалеше се в интервюта Мария.