Синът на Алекс Богданска не разпозна собствената си майка!

Алекс Богданска едва ли е очаквала това, но ето че се случи. Собственият й син Габриел не я разпозна. И то съвсем сериозно, не на шега. Дани Петканов качи в мрежата доказателството - той и Габи са в мола на разходка, а ликът на Богданска е на реклама в един асансьор. Когато Петканов попита сина си коя е тази жена, малкият съвсем откровено вдигна рамене: "Не знам!".

"Не я ли познаваш?", попита го пак Даниел, а малкият отново отвърна с не. Последва друга реклама с Александра, на която бе зададен същият въпрос, но Габриел отново не успя да я познае. И докато потребителите останаха в шах от случилото се, а майки започнаха да се кръстят да не става това с техните деца, самата Богданска отново показа "мозък" и се похвали с тези факти.

"Детето й не я познава, а тя го качва този резил в мрежата и се хили. Тая не е у ред!", коментират потребители. Мнозина предполагат, че объркването на Габриел се дължи на новия нос на родителката му, но други не са съгласни. Защото от ринопластиката на Александра вече минаха доста месеци, а тя живееше постоянно с Дани и детето.

"По-скоро се дължи на това, че я няма никаква. Ето го малкият - потроши се, а тая се прибра за ден и пак офейка на морето да си пече задницата. Кой адекватен човек ще направи това, само себе си гледа това недоразумение в пола", гневят се в нета.