Ивана наистина е слаба, но това й скрои номер!

Чудо направи Ивана, дорде отслабне. Знаем, че певицата на народа е във вихъра на славата си повече от две десетилетия, като през това време почти постоянно бе закръглена и пищна. Красиво лице, изразителни очи, страхотен глас и песни, но просто се котираше сред любителите на закръглените форми.

Това не беше проблем за многобройните й фенове, но за нея бе кошмар. Самата тя го призна в ефир, вече след като отслабна и заяви, че не е можела да се гледа в огледало, получавала е депресии и е изпадала в черни дупки, изобщо не се харесвала. След това се оказало, че всичко се дължи на заболяване на щитовидната жлеза, което успява вече да контролира. И нещата си дойдоха на мястото.

Ивана отслабна и не само отслабна, но се стопи наполовина. Само че и децата знаят какво прави драстичното слабеене с визията и основно с кожата - и на лицето, и на тялото ни. Въпреки филтрите, които явно Ивана ползва, си личи, че от това сваляне на кила се е съсухрила и изглежда значително състарена.

Все повече са потребителите в нета, които я молят да напълнее - поне с 5-6 килца, за да си върне свежото и секси излъчване. "Така изглеждаш сива и уморена, а каква хубавица беше. Не робувай на нечии глупости, а бъди себе си, беше прекрасна", пишат й фенове.