Синът на Софи Маринова изглежда е решил да се вземе в ръце и да сложи крайна безделието. Лоренцо се връща към музиката, като за целта пусна в мрежата тейлър на предстоящото си парче. За клипа той се е докарал с тънки мустачки, брада и е облечен с шарен екип. В допълнение върви нахакано към неизвестна мацка, излизаща от лъскав автомобил… по бельо.

 

Така и не става ясна причината, поради която девойката, излизаща от автомобила е само по прашки и мрежичка, едва успяваща да прикрие задните й части. По всяка вероятност предстои да стане ясно след премиерата на клипа. Може би тогава ще се изясни и защо други две мадами си разменят пачки в автомобил, шофиран от Лоренцо.

За никого не е тайна, че Лоренцо и преди се пробва да гради кариера в музиката, но я стопира, вероятно осъзнавайки, че не е постигнал кой знае какви успехи. След това пък попадна в медиите или покрай скъпите подаръци от майка му – от часовник Ролекс до джип, или покрай съмнителни прояви, с които предизвика вниманието на органите на реда. Понесоха се дори слухове за подозрения, че наследникът на Софка участва в канал за трафик на мигранти, но в крайна сметка той бе разпитан от полицаите като свидетел.

 

Изглежда към момента на Лоренцо не му остава друг полезен ход, освен да се съсредоточи отново върху музиката. Очаква го обаче много работа, защото е направил свой онлайн канал, в който е обещал да пуска нови парчета всеки месец. Младият ром дори дава заявка, че ще бъде сериозна конкуренция на най-продуктивните изпълнители в бранша.

Източник: Уикенд