През последните няколко дни медиите бяха залети от лавина от необработени снимки от концерта на Лили Иванова, където естрадната икона лъсна в реалния й вид, а това я накара да побеснее. Тя направо е шокирана от факта, че феновете й са си позволили да я снимат по този начин и да тиражират образа й. Крайно е разочарована от собствената си публика…

 

По всичко личи, че ореолът на неостаряващата Лили, която иска да накара хората, че е напълно консервирана от времето и икона на добрия вкус и вечната младост, рухна само за ден. Публиката й я видя точно такава, каквато е в действителност – 85-годишна жена, със съответните за възрастта проблеми.

 

На кадрите се вижда коремчето на певицата, паласките, а лицето й съвсем разбираемо е като на редова пенсионерка, чакаща всяко 7-о число на месеца, за да прибере полагаемия й се финансов транш от НОИ. С други думи – няма и помен от идеалната и опъната Лили, която виждаме по обработените й кадри в социалните мрежи.

 

Лили сърдита на всички

След обработката на снимката/в действителност

Принципно изпълнителката на редица златни хитове забранява фотоси по време на спектаклите й, именно за да не я представят в нежелана от нея светлина. Поради тази причина не се допускат фотоапарати в залата, а гостите й са многократно приканвани да не ползват телефоните си за снимки. Тази забрана обаче бе нарушена многократно по време на двата й последователни концерта в петък и събота, и истината лъсна.

 

Не може да се отрече, че певицата изглежда прекрасно за възрастта си, но пък в действителност е твърде далеч от нереалния вид, в който се представя в социалните мрежи.

„Кой избра тоалетът й за концерта в зала 1 на НДК и дали умишлено е искал да я злепостави? А и тя не се ли видя в огледалото, преди да излезе на сцената?“, са само малка част от въпросите, които почитателите й си задаваха.

 

Лили сърдита на всички - Снимка 2

Как изглежда в действителност/след обработка на снимката

Повече от видно е, че над кльощавата си някога осанка, примата е натрупала поне 10 кг. отгоре. През последните 3 десетилетия грандамата на родната музика поддържаше теглото си точно 43 кг. и нито грам повече. Това я превърна в символ на перфекционизма и добрия вкус. Педантичността й се изразява не само в изпипването на песните, клиповете и снимките, а и в спартанския й режим, с който доскоро поддържаше фигура на момиченце.

 

Тя винаги е казвала, че се храни изключително малко, а 24 часа преди концерти и фотосесии, кара само на вода. Очевидно напоследък е занемарила режима си и това е видно, а не защото е избрала облекло, подчертаващо корема и паласките й.

 

„Когато няма за какво да се хванете по отношение на Лили Иванова, се хващате за тоалета й. Лили е артист от такава величина, че може да си позволи всичко. Не знам дали сте модни корифеи, но плисето е на мода. Пък и Лили има какво да покаже. Но не в това е проблемът, а че винаги търсим нещо, за което да се закачим на гърба на нечия слава да блеснем, най-често като оплюем някого. Преди 2-3 години един друг „вещ“ колега я посъветва да слезе от сцената… Лили е явление. Два часа на висок ток, мощен глас, всяка песен бе не само изпята, а и драматургично поднесена, залата беше през цялото време права в нейния ритъм… Кой от нейните съдници може да издържи това? Лили ще надживее всички паметници!“, написа във Фейсбук в защита на Вечната Амбър журналистката Валерия Велева, която е неин биограф и от години й е близка приятелка.

 

Другото интересно е защо Лили цъфна с един и същ тоалет на 15 и 16 декември, когато се проведоха двата й концерта в НДК. В два поредни дни, тя се появи в абсолютно еднакво облекло, което далеч не бе приятна изненада за фоновете й.

 

„Може би не е искала да има разлика за публиката, която я гледа и в двата дни, или пък много си харесва тоалета, но е малко странно и нетипично за нея да е с едно и също облекло“, коментират в шоусредите. Мистерията бе разгадана от хора от екипа на певицата – тя е заснела спектакъла и в някакъв момент той ще се излъчи по телевизията. Така от двата концерта ще се изберат най-добрите изпълнения, за което звездата трябва да е с един и същ тоалет.

Източник: Уикенд