Оказва се, че естрадната легенда Лили Иванова е била на косъм да е сред участниците в един от по-ранните сезони на „ВИП Брадър“.

 

Разкритието бе направено едва сега от първия главен редактор на култовото риалити Ники Николов в интервю за седмичника „Филтър“. От няколко години насам той е сценарист на „Фермата“, което се излъчва в ефира на bTV.

 

Лили на косъм да влезе във „ВИП Брадър“

От разкритията на някогашния основен сценарист на „ВИП Брадър“ става ясно, че се водели интензивни преговори с певицата и тя дори била пред подписване на договора.

Посредник в преговорите бил Ники Кънчев, който е изключително близък с изпълнителката на „Детелини“ и тя му е гласувала пълно доверие.

 

Препъни-камък в почти уредената сделка обаче се оказало странното условие на примата да спи в отделна стая, в която няма камери. Освен това пожелала по време на общите снимки при никакви условия да не бъде сниман един от профилите й, което би затруднило изключително много монтажа на епизодите .

 

Николов разкрива, че тъй като ако спазят условията, трябвало да променят цялото предаване заради нея, се отказали от участието й. макар да не уточнява точната сума на хонорара, поискан от звездата, в интервю пред журналиста Антон Стефанов, той уточнява, че не е бил 1 млн. лв., тъй като преговорите се провеждали в ранните години на риалитито, когато нямало кой да й даде такава огромна сума.

 

След това уточнява, че най-високият хонорар за времето си е получил Азис в размер на 100 бона.

По всяка вероятност Лили е щяла да участва във втория сезон на „ВИП Брадър“, който бе излъчен през далечната 2007 г. В него участие взеха Венета Райкова, Тишо, Азис, Катето Евро, Деси Слава и др.

 

Предвид факта, че по това време Лили не е била в най-добрата си позиция, вероятно би се съгласила на участие срещу приличен хонорар, твърдят запознати.

От най-близкото й обкръжение издават, че към днешна дата певицата в никакъв случай не би приела подобно предизвикателство.

Източник: Уикенд