След ужаса който преживя покрай обира в дома й, Лили Иванова рухна изцяло. Отдалеч личи, че вестибуларният апарат на естрадната прима я е предал и тя върви прегърбена. Вечната Амбър не успява да направи и крачка сама и се налага винаги около нея да има мъже, които да я придържат, за да не се строполи на земята. На фона на състоянието й си остава загадка как възнамерява да реализира новообявеното си турне. Не е изключено да излезе да пее на сцената, седнала на стол.

 

Припомняме, че заради грабежа в дома й, случил се преди няколко месеца, Лили получила нервен срив. Наложило се да приема антидепресанти, които пък оказали негативно влияние върху теглото й и тя изгуби перфектната си форма. Ако към това добавим и възрастта й – цели 85 години, става ясно защо в последно време е заприличала на призрак.

 

Преди броени дни Лили едва слязла от джипа, който я стоварил пред кооперацията й на столичната улица „Оборище“. След като слязла от лъскавия всъдеход, тя разперила ръце и превита в гръбнака, тръгнала към входа. През цялото време била прикрепяна от шофьора и от бодигарда й, които носели и личния й багаж.

 

В мразовития януарски ден, естрадната прима била пременена по младежки – кожени кубинки, черен панталон и златисто яке, стигащо до коленете й. Силно впечатление на околните направил хаосът в багажника на джипа й, където имало какво ли не – от бутилки с вода до сакове и пазарски торби.

Източник: Уикенд