Галена извъртя опашата лъжа!

Чалгарката Галена все е залъгвала феновете, но този път отиде рекордно далеч. Половинката на боса на вафлите - Галин се появи пред почитателите си в клуб с тяло, на което да завиди и самата Наоми Кембъл. Гледаме и се дивим - уж Галена, а не е Галена. Защото певачката никога не е имала подобна физика, на каквито и диети да се е подлагала. А знаем, че не си пада маниак по фитнес, като Черната Златка примерно.

Лъсна огромната лъжа на Галена! (чалгарката прави феновете си на дебили - СНИМКИ)

От друга страна и Златка Димитрова, след целия си зор и пот в залата, пак не може да се мери с Галенка, а ефектът при нея бе повече мъжка, отколкото женска конструкция. Е, ето, че истината обаче лъсна и тя е - нож! Феноменалните плочки по корема на Галенчето от Смядово, както и изваяните й долни и горни крайници, се дължат на ножа.

Близки до нея източници разкриха, че певицата е кихнала баснословна сума, за да се подложи на пластика и то стабилна при прочут украински хирург, който прави точно това - изсмуква тлъстините по тялото и ги заменя с "плочки", които остават завинаги.

Е, речено и сторено. На Галена й писна да дебелее и слабее, а после пак да дебелее, та се реши на интервенцията. Само дето не си признава открито, а нагло лъже, че е постигнала чудото с воля и труд. "Това е вредно и опасно за малките й фенки, които могат да се амбицират и да се претоварят във фитнесите дотам, че да си навредят на здравето", коментират в нета.