Всеизвестната Тони Дачева започва може би най-хубавата година от живота си

В интервю за "Всеки ден" Дачева разкрива, че е на път да стане майка. Това е нейна мечта от много години, но причините да не я реализира досега са много. В момента певицата е сама, различни проблеми в личен план са я спирали, както и заболяване, което има.

Но сега на 46 години Тони Дачева е решена да си осинови дете, както са писали и HotАrena.net. Тони Дачева е издала само, че подала малба за осиновяване, детенцето е малко над годинка и е от близък социален дом.

[caption id="attachment_304974" align="alignright" width="275"]Тони Дачева - един красив глас Тони Дачева - един красив глас[/caption]

След раздялата си с популярния Найден Милков, двамата поеха по собствен път, но Тони Дачева така и не откри досега голямата и вярна любов. Може би всъщност за нея това ще бъде майчинството.

Дано се сбъдне всичко това, защото Тони Дачева е една откровена жена, а всяко дете заслужава да расте в семейство, заобиколено от любов и грижи. Също така тя може да стане и пример за много други жени, които са пред подобен избор и се колебаят.