Въпреки забележителната музикална кариера, не може да се отрече, че животът на Кристина Димитрова извън естрадния подиум е много по-интересен.

 

Всеизвестен е фактът, че се развежда два пъти. Любителка е на екзотичните пътувания. Опитвала е късмета си в киното, както и в бизнеса с имоти, че дори и в политиката.

 

Цяло лято тя обикаля из Европа, съчетавайки работата с пътуванията. Отбелязва, че двамата с дуетната й половинка Орлин Горанов, са записали доста песни, които обаче не биват излъчвани по родните радиа, което е голям проблем за всички от гилдията.

 

Радва я това, че до края на годината й предстоят още поне 4-5 излизания зад граница.

Макар в края на юли да отбеляза 63-я си рожден ден, Кристина Димитрова подчертава, че отдавна вече не брои годините. В последните години винаги отбелязва рождените си дни зад граница. Изключение направила само за 60-та си годишнина, която празнувала в продължение на 5 дни в София.

Мечтае да посети Япония и Австралия, но поради факта, че са далеч, а тя има проблем с дългите полети, не се знае дали ще успее.

 

Кристина Димитрова: Оказа се, че съм страхотна баба и супер свекърва

Относно домакинството – има жена, която й помага с чистенето, а готвенето е поверила на мъжа си Васил. Покрай вкусотиите, които хапва е качила 2 кг. и отбелязва, че през есента ще се подложи за пръв път в живота си на диета.

 

Като баба се определя като изключително пристрастена и допълва, че бди над внук си Дамян като орлица. Не може да му откаже нито една прищявка, но си е обещала след време да стане малко по-строга с него.

Смята се за прекрасна свекърва, тъй като не дава съвети и не досажда.

 

Относно горещата напоследък тема за домашното насилие, Кристина Димитрова казва, че мъжете до нея винаги са били ревниви, с изключение на настоящия й – Васил Чипев. Тя обаче е от жените, които дават шанс само веднъж и в този ред на мисли се чуди на дамите, които се оставят да бъдат тормозени и подозира, че са финансово зависими.

Източник: Уикенд