След като завършва висшето си образование, Кристина Белчева се омъжва за големия музикант и поет Михаил Белчев. Синът им Константин е тяхната голяма гордост. Той върви уверено по стъпките на популярните си родители и вече има издадени албуми.

 

Кристина Белчева е родена на 16 март и твърди, че отбелязва всичките си рождени дни с огромно желание. На всеки рожден ден си пожелава здраве за нея и близките й хора, защото колкото и банално да звучи, няма по-важно от това.

 

Кристина Белчева: Нося си годините с достойнство и не искам да изглеждам на 30

Освен това си пожелава годината да бъде пълна с положителни емоции и реализирани творчески проекти. Да няма войни, тежки природни бедствия и катаклизми. Никога не казва какъв подарък иска. Радва се на красивите цветя и малките жестове с отношение към нея. Не са важни вещите, които се подаряват, а хората, които са до теб, категорична е тя.

 

Като най-хубавият момент в живота си определя раждането на сина й Константин. Най-страшното нещо разбира се е сблъсъкът със смъртта. Губила е много близки хора и приятели.

Не се притеснява от старостта и смята, че всеки трябва да носи с достойнство възрастта си, без да се прави на по-млад. Това обаче далеч не означава, че човек не трябва да се поддържа. Носи си годините с достойнство и не иска на нейната възраст да изглежда като на 30, с десетки пластични операции. Подчертава, че годините й, са нейната биография. Смята, че да остарееш е привилегия, която не всеки получава.

 

Не може да даде рецепта за дългогодишен щастлив брак, но посочва, че вярва в любовта и смята, че тя е във всичко, не само в отношението между мъжа и жената.

Вярва, че има съдба и предполага, че всеки човек следва съдбата си.

Източник: Уикенд