За радост на многобройните й фенове, Демет Йоздемир е отново свободна и съвсем спокойно може да излиза и да има връзка с други мъже, след като се разведе в Истанбулския съд и то за по-малко от 5 минути.

Красива турска актриса се разведе само за 5 минути, ето защо

Разглеждането на бракоразводното дело закъсня с почти един час, защото адвокатът на бившия й съпруг не се яви в посочения час.

Съдията попита двамата дали не са размислили, при което те му отговориха, че не са и желаят да прекратят брака си. Съдията се съгласи и чукна с чукчето, като обяви краят на брака им.

Красива турска актриса се разведе само за 5 минути, ето защо - Снимка 2

Очаква се решението на съда да бъде документално оформени след няколко дни, като заинтересованите страни ще могат да получат документ.

Разводът на двойката Йоздемир и Коч мина по бързата процедура навръх Рамазан Байрам, защото и двамата предварително се бяха договорили, че нямат финансови претенции един км друг. Ще продадат семейната си къща и парите ще се разделят наполовина.

Те бяха официално съпрузи по-малко от година. Филмовата звезда "Свободен дух", "Ягодова любов" и "С Русия в сърцето" се омъжи за поп певеца Оузхан Коч през август 2022-ра в хотел на Босфора.

Йоздемир е родена на 26-ти февруари 1992-ра в град Измит. Родителите й се разделят, когато тя на 7.

Източник: blitz.bg