Нова тв извади тежката артилерия в битката за рейтинг с bTV. За целта вкара в шоуто „Един за друг“ Краси Радков и жена му Станислава Ганчева. Двамата застават пред камерата, заедно с титулярния водещ Емил Чолаков, за да убият конкуренцията на риалитито „Ергенът“, което ще тече по същото време.

 

Всеизвестен е фактът, че където и да се появи, Краси Радков вдига рейтинга. Именно поради тази причина преди време стана водещ на „Маскираният певец“, а след това спечели „Като две капки вода“.

 

Краси Радков и жена му лапат 100 бона от „Един за друг“

Нова тв реши да се възползва от огромната зрителска любов към него и го вкара в шоуто на Емо Чолаков „Един за друг“.

Миналата година предаването претърпя сериозен спад заради сеирджийското шоу на bTV „Ергенът“.

 

Макар сега Ергенът да се очаква със същия интерес от зрителите, Нова тв смята да нанесе тежък удар на конкуренцията, вадейки едно от най-силните си оръжия – Краси Радков. За момента обаче все още не е съобщено каква роля ще изпълняват комикът и съпругата му. Според зрителите, ако двойката участват като състезатели, то още отсега е ясно, че ще излязат като победители.

 

Запознати обаче твърдят, че за участието си в шоуто, семейството е получило солиден хонорар – общо 100 000 лв. Тази година и „Един за друг“ ще е с продължителност 3 часа.

Краси Радков е натоварен със задачата да унищожи старта на най-скъпото риалити на bTV - „Сървайвър“. За да отвлекат вниманието на зрителите, Нова тв пускат „Един за друг“ ден по-рано от „Сървайвър“, който тази година се очаква да е доста скандален. „Един за друг“ ще се излъчи и в събота, а в неделя Нова тв пуска най-големия си коз „Като две капки вода“, където водещи са други два магнита за зрители – Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро.

Източник: Уикенд