Даяна Ханджиева, която сега гледаме в сериала "Братя", винаги е демонстрирала голямо самочувствие. Дотолкова, че леко губи границата и спокойно минава дори за надута. Това стана ясно на зрителите по времето, когато тя участваше във "Фермата" и далеч не бе от любимките на зрителите.

Помним как Даяна изцепи култовата фраза, че ако един мъж не е супер красив, тя не можела да бъде с него. Без значение колко е умен, добър, възпитан или начетен. "Трябва да е много хубав и да има перфектна физика. Аз гледам на мъжете като потенциален ген за правене на красиви деца", изцепи се Даяна тогава, все едно ако е красив, но дебилен, положението ще е ок.

Е, дойде обаче моментът, в който потребители й показаха, че и тя не е съвършена и е крайно време да прекрати малко претенциите. Поводът бяха няколко кадъра, които Ханджиева пусна от вече есенното море. На тях тя е с червен бански и явно се мисли за страшно секси, което личи от изражението й.

Какво ли е било учудването й (меко казано), при коментарите, които се появиха. При това държим да уточним, че става дума за коментари от мъже, а не от "завистливи" женици.

"Хаха, голямата надувка, мис Его, дето гледала под лупа мъжете за мускули. Маце, ами на теб къде са ти "балконите" или си ги оставила у вас?! Плоска си, а ребрата ти са като на концлагеристка", нахраниха я в нета.