В рекламата на актуалния сезон на „Като две капки вода“ се казва, че най-после са сменили нещо в шоуто.

 

Шегата е, че вместо в понеделник, то вече ще се излъчва в неделната вечер. На практика обаче в шоуто наистина има голяма промяна.

Голяма част от вечно гравитиращите около продуцента Маги Халваджиян, са се изпарили яко дим от формата и са отстъпили място на нови и свежи лица.

 

Кого ще гледаме в „Капките 11“?

На първо място сред промените трябва да се отбележи участието на две „лоши момчета“ във формата, които до момента не сме виждали в подобно риалити – Владимир Михайлов (Денис Топал от „Братя“) и Христо Петков, редовно обиращ овациите с ролите си на психопати. Припомняме, че именно той бе убиецът от „Дяволското гърло“, както и извергът от последния сезон на „Под прикритие“.

 

Макар Михайлов да участва в „Маскинарият певец“, все още никой не го смята за изтъркан. Дори напротив – нежната част на човечеството умира за него.

Още отсега Петков и Михайлов се очертават като любимци на публиката и фаворити за първите места във финалното класиране.

От продукцията пуснаха няколко жокера за публиката в трите предавания на подготвителния сезон – „Като две капки вода за всяко дете“.

 

Другото много силно присъствие в следващия сезон ще е това на Христо Гърбов.

Сред жените много силно се очертава присъствието на младата и талантлива Юлия Йорданова – Керана. Участие в новия сезон ще вземат рокаджията Тома Здравков, актрисата Яна Маринова, както и певиците Дара Екимова и Кали. Не е ясно каква ще е реакцията на публиката спрямо тях, но засега мненията са преобладаващо негативни. В случай, че покажат качества, то те несъмнено ще бъдат оценени подобаващо от зрителите.

 

За момента само един участник остава неразкрит. Мненията се движат между Алекса, който спечели „Игри на волята“ миналата година, певицата Паулина Горанов и водещият на шоуто Димо Алексиев. Според някои дори става въпрос за дует.

 

Въпреки промените в „Капките“ има и неща, които са константна величина като водещите Димитър Рачков и Геро, както и членовете на журито – Фънки и Хилда Казасян. Вергов е изхвърчал от шоуто след скандала с колежката му Диана Димитрова като мястото му е заето от Веселин Маринов.

Другият сменен от екипа е доскорошният треньор по актьорско майсторство Георги Низамов като мястото му е заето от Ненчо Балабанов.

Източник: Уикенд