Новите правила за движение по пътищата, предвиждащи конфискация на автомобила на пияни и дрогирани шофьори, предизвика сериозна драма за фолк певеца Константин.

 

Двамата с Преслава се включиха със скеч, иронизиращ нарушителите на пътя. Забавното клипче се разиграва в лимузината й.

Във видеото Коцето е в ролята на шофьор, а певицата се е настанила на задната седалка на лъскавото возило.

 

„Кво правиш тука бе? Айде, отивай да караш. Айде, айде, Фончо! Всеки да си знае работата!“, са репликите, които казва тя, правейки препратка към видеото с 10-годишния Фончо, подкарал Мерцедеса на баща си под одобрителните възгласи на близките си.

Фолк певицата изиграва и как изведнъж се сеща за новия Закон за движение по пътищата и показва колко е притеснена МВР да не й отнеме Майбаха.

„Коцко, да не си пил, сега да ми вземат колата, да ми вземат Майбаха“ – пита притеснено тя, а в отговор се чува: „Не бе, не съм! Д-р Радева каза да не пием“.

 

Коцето трепери за Майбаха си

За никого не е тайна, че двамата са приятели от години. Освен огромно чувство за хумор, двамата разполагат и със сериозна доза самоирония. Те се забавляват отлично като често споделят и съвместни видеа, с които печелят още повече симпатии.

 

И макар всичко това да е майтап, новите правила са сериозен проблем за Коцето, коментират негови колеги, предвид факта, че той обича да се забавлява с алкохол и „други екстри“ от години и дори не го крие. Факт е, че обикновено звездата ползва услугите на шофьор и рядко сяда зад волана почерпен, никога не се знае.

Източник: Уикенд