Фолкпевците Константин и Тони Стораро показаха две возила, чиято обща стойност е близо един милион. В ритуал за късмет насред квартална столична улица всеки нахвърля банкноти в автомобила на колегата си, се вижда в клипче, с което изпълнителите се похвалиха в социалната мрежа.

 

„Отвори тая врата, бе! Ейй, тая красавица! “, приканва го Човека глас, след сърдечна прегръдка с Коцето. В резултат на призива Коцето отваря вратата към шофьорското място на жълтото си „Порше“, струващо около 500 бона, а Стораро едва го изчаква да започне да хвърля банкноти по седалката. Всичко това се случва на музикален фон с рефрена от хита му с Ванеса „100“: Ламбо, ламбо, ламборгини. Тррр, лам, лам, с колата мини, мини, ламбо, ламбо, ламбо, ламборгини, така ще ни минат с тебе всичките години“.

 

Всъщност изборът не е никак случаен, тъй като от известно време насам Тони Стораро се придвижва именно с джип „Ламборгини Урус“ в червен мат, чиято стойност надхвърля половин милион лева.

 

„Отвори тая врата малко да видя… Е, така се прави… Айде, бате, много късмет ще имаш! Айде на добър път!“, реди Коцето и на свой ред започва да хвърля банкноти по шофьорската седалка на колата на колегата си. Просташката демонстрация на благополучие, разбира се подразни голяма част от феновете им.

Източник: Уикенд