И тази година Кичка Бодурова ще долети от САЩ, тъй като за лятото са запланувани няколко срещи с многобройните й почитатели, включително и два големи концерта в летните театри на Варна и Бургас.

 

Кичка Бодурова се връща в България, за да зарадва феновете си с два големи концерта

Тя ще долети след броени дни и ще остане тук три месеца. След миналогодишния конфликт с Панайот Панайотов, Кичка Бодурова е категорична, че той няма да вземе повече участие в нейни концерти, тъй като ненавижда звездоманията, а той за съжаление я е демонстрирал.

Макар да е останала много огорчена от тази му постъпка, не таи лоши чувства към него. Смята, че два големи концерта за лятото, са напълно достатъчни. Планира и още няколко изяви, които ще обяви допълнително.

 

По отношение на импресариото Владислав Славов, Бодурова посочва, че го съжалява. Тя също е сред пострадалите от него – пее нейна песен и я е издал на диск, без разрешението й. За себе си естрадната легенда казва, че прощава два пъти, защото всеки греши. Не се измъчва и не държи мъст в себе си. Просто даденият човек спира да съществува за нея.

 

Голямата й дъщеря Кристи ще дойде за концерта й във Варна, би трябвало съпругът й Крис също да дойде, но ме предстои здравна консултация и не се знае как ще се развият нещата. Малката й дъщеря Маги ще дойде през юни, а за след това има други планове. За нея учението продължава и през лятото. Тя следва математика и ще завърши бакалавърска степен през септември. Кичка Бодурова не крие, че е много горда с нея, защото доказва многократно, че е заслужила всичко, което е направила за нея.

 

Кристи има още 2 изпита и започва дисертация за докторантура по нова специалност „Социална емоционалност“, която е излязла от около година в Щатите. Доволна е, че и двете й дъщери са амбициозни и учат. Маги, която й е племенница, продължава да поддържа връзка с родителите си, защото тя не е изоставено дете. На хартия и документи е едно, но в живота е друго.

 

Кичка Бодурова споделя, че я осиновила, за да завърши добро образование, както и да израсне в страна, която дава най-големите възможности за млади хора. Тъй като Кристи не е била лишавана от нищо, тя е по-доверчивата и наивната от двете. Маги пък е по-послушна и по-невярваща в хората. Но и двете са прекрасни, категорична е Кичка. Учи ги да са независими и силни, както и да намерят човек, който да е техен много добър приятел през целия живот, тъй като сексът не носи нищо друго, освен физическо удоволствие, той не е любов.

 

Мечтае момичетата й да са здрави и щастливи. Иска да има и нови хоризонти за себе си, да пътува до нови дестинации. Надява се този свят да стане рай и да е като приказка.

Източник: Уикенд