Изглежда Kамен Воденичаров е на крачка от поредна раздяла със Слави Трифонов.

 

Той работи в телевизията на Дългия от три години. Преди дни обаче обяви, че става лице на ново риалити в кулинарната телевизия Soul&Paper.

Говори се, че всъщност голямата му цел е bTV.

 

Новото шоу, което Камен Воденичаров ще води, се казва „Ястие на годината". В него професионални и хоби готвачи ще се състезават за най-добра рецепта в 5 категории: блюдо със зеленчуци, ястие с месо, традиционна българска гозба, ресторантско ястие и десерт. Участниците ще бъдат както професионални готвачи, така и аматьори, а в журито влизат готвачи, ресторантьори и шефът на телевизията Иван Тодоров, който преди години беше изпълнителен продуцент на Нова телевизия.

 

Форматът е авторски, наградата е собствено предаване в кулинарната телевизия, а преди дни Камен Воденичаров представи шоуто си в интервю за предаването "Преди обед" на bTV. С него беше и новият му шеф в кулинарната телевизия Иван Тодоров.

 

Интересно е, че шоуто бе представено като „първото кулинарно риалити у нас", въпреки че е известно, че у нас до момента са излъчвани и много други кулинарни риалитита, включително предаването Masterchef на bTV. Каква е причината точно в bTV да не се сетят, че са правили кулинарни риалитита, особено като се има предвид, че в момента готвят пореден сезон на Masterchef , не е ясно.

 

Освен Masterchef , у нас се излъчва и кулинарното риалити Hell's Kitchen по NOVA, а преди всичко това Слави Трифонов направи Lord of the Chefs преди 11 години. Шоуто имаше само един сезон, но това не променя факта, че именно то беше първото кулинарно риалити, снимано у нас.

 

Така или иначе, новото предаване с водещ Камен Воденичаров, който все още се изявява и по телевизията на Слави - 7/8 ТВ, но не е ясно докога ще остане там. При Дългия актьорът води две програми - "Beчерта на..." и „Вечерта на Ку-ку бенд". Освен това от време на време влиза в образи във „Вечерното шоу на Слави Трифонов”, което все още не е сменило името си, въпреки че Слави Трифонов почти не се появява в него.

 

Говори се, че на Камен може да му е омръзнало да работи при бившия си колега от легендарното студентско предаване „Ку-ку", затова се цели към нови проекти. Искало му се да се изявява в bTV, където от време на време гостува, но досега не е водил собствено шоу като се изключи първия сезон на „Сървайвър през далечната 2006-а.

 

Известно е, че актьорът се изявява и като продуцент, но към момента негови проекти вървят основно в БНТ. Нищо чудно да се цели в голямата частна телевизия, особено след като преди две години смениха програмния директор. В bTV в момента усилено търсят нови предавания, за да обновят програмата си. Дали има шанс от кулинарния канал Воденичаров да се прехвърли в голямата телевизия, засега не е ясно. Но той е амбициозен, макар и не толкова, колкото бившия си колега Слави.

 

Камен действа по-бавно, вдига по-малко шум около себе си, но и не се замесва със скандали, за разлика от Трифонов. Позитивният му имидж го прави идеален за консервативна телевизия като bTV и нищо чудно скоро да видим негово предаване в ефира ѝ. Любопитно е, че по-малко от седмица след като представи кулинарното си предаване в „Преди обед", Воденичаров пак беше в предаването. Това стана миналата сряда. Той беше един от гостите, с които шоуто отпразнува рождения ден на музиканта Любо Киров. Дали е просто съвпадение, или има е по-дълбок смисъл в тези чести появи на актьора в телевизията, вероятно скоро ще стане ясно.

Източник: Уикенд

Камен Воденичаров пак заряза Слави Трифонов. Какви ще са последствията?