На снимка за новата й песен, фолк дивата Камелия изглежда като същинска двойничка на Емануела. След срама с Ториното и Пашата и след като хвърли бомбата по Великден, че е станала майка, певицата не е вадила дуетно парче. Припомняме, че общата им песен „План Б“, която излезе миналата година, се оказа крадена.

 

Очевидно надявайки се, че този срам е забравен, Камелия съобщи за новата си песен в социалните мрежи. 52-годишната изпълнителка направи това с доста обработен фотос, на който позира със сценичната си половинка Александър Попов – Супер Саш. Хитовата изпълнителка анонсира предстоящия си проект с думите: „Когато му дойде времето, вече няма да има значение“.

 

Камелия с първа песен, откакто има дете

 

Камелия и Супер Саш обаче не разкриват преди премиерата повече подробности за песента като например кой е екипът, с който са реализирали новото изпълнение в репертоара си.

Дори и с просто око обаче е видно, че видът на Камелия е обработен до такава степен, че чак е заприличала на Емануела.

 

С твърде издълженото лице и огромните скули и устни, тя направо не прилича на себе си. за никого не е тайна, че след операцията на носа й, певицата вече е далеч от истинското й лице, но със залитането по прекалената обработка на снимките си, се превръща във втора Лили Иванова.

Източник: Уикенд