Боби Турбото пари няма, но Калина Крумова е щедра!

Боби Турбото случи на жена, шушукат негови познати. Борислав Захариев, както му е пълното име, наскоро мина под венчило с Калина Крумова - екс депутатка, водеща и бизнесдама. Помним, че всички се шокираха от новината, защото де факто от самата сватба научиха, че двамата изобщо са имали връзка. Приказливият Боби незнайно как успя да си затвори устата и да пази тайната до последния момент, но според негови авери, това си има обяснение:

"Да не е луд да дрънка, преди да си "върже гащите" и да се ожени за нея?! Той е отлично наясно, че ако бяха споделили за връзката си, медиите щяха да ги разкостят - още повече, че на пръв поглед двамата нямат нищо общо. Слуховете щяха да ги скарат, да започнат разправии и като нищо нямаше да се оженят. А я го вижте сега господинът - обикаля света и си свирка. Спокоен е, защото жена му плаща", смеят се източниците.

Наистина днес Боби Турбото пак се похвали с поредната семейна дестинация, която този път е Рим. Той и Калина не спират да пътуват, а отлично знаем, че Захариев пари няма. Години наред той беше дори безработен и се буташе къде ли не, за да пита за работа. Освен с изявата си в "Капките" не може да се похвали с мечтана кариера.

Знае се обаче, че Калина е добре материално и като влюбена до уши жена е готова да пръска пари, само и само да изживее романтичните си мигове с любимия. "Да й се чудиш какво намери в тоя Боби?! Да, зевзек е, чаровник е, но не е някой стабилен и оправен мъж. Но то като дойде сляпата неделя и не пита", коментират запознати.