Айлин Бобева се превърна в една от най-харесваните участнички в „Ергенът“ още с появата си.

 

Едва месец след старта на риалитито, тя се радва на 50 000 последователи в Инстаграм, десетки ангажименти като модел и солидни рекламни доходи.

Един въпрос обаче не дава мира на зрителите на риалитито – крие ли тя ромски корени и какъв е произходът й всъщност.

 

Каква е по произход Айлин от „Ергенът“?

Не може да се отрече, че на пръв поглед няма нищо общо с начина, по който изглеждат ромите, тъй като е със светла кожа и сини очи. Наскоро тя сподели снимка в социалните мрежи от детските си години, от която стана ясно, че косата й е светло кестенява.  

 

От стари записи на „Гласът на България“ обаче става ясно, че баща й е с доста мургав тен, отбелязва bTV. Медията изрови и сподели клип с участието на Ресми Бобев в кастингите на тъмно в „Гласът“ през 2014 г., който споделя, че е луд фен на рока и излиза на сцената с парче на AC/DC, но никой от треньорите не го взема в отбора си.

 

Бащата на Айлин е учител по физическо в Пирдоп, а след работа води карате тренировки. От думите му става ясно, че е израсъл в с. Розино, където преобладава турско и ромско население. Айлин не е толкова мургава като Ресми, тъй като е взела светлата кожа на майка си. Именно с произхода й, са свързани най-често задаваните към Айлин въпроси след старта на предаването. Тя обаче не обелва и дума за ромски корени.

 

Твърди, че баща й е българин от турски произход, а майка й е чиста българка. Категорична е, че щом е родена в България, е българка. Отказва обаче да коментира религията, която изповядва. Добавя, че не е религиозна, но вярва, че има сила над нас и смята, че името й е едно и също за всички хора.

 

Макар мнозина да определиха приятелството й с Валерия Георгиева като лицемерно, Айлин отбелязва, че и до днес подкрепя благотворителните инициативи на колежката си в полза на бездомните кучета. Продължава да поддържа връзка и с главния герой в тазгодишния формат – Евгени Генчев. Двамата са позирали един до друг с официално облекло в концертна зала. Така и не става ясно дали са били заедно на някакво културно събитие или Айлин е посетила концерт на Евгени.

 

Твърди, че бързо си падат по пианиста и допълва, че е толкова чаровен, че коленцата омекват веднага. В заключение допълва, че ако човек се харесва и обича, няма кой да го бутне.

Източник: Уикенд