По всичко личи, че и родните звезди се заплесват по Хелоуин типично по детски. Този празник е един от най-забавните и обичани в Щатите, а очевидно в последно време и у нас. Както е известно, той се отбелязва на 31 октомври.

 

Хиляди малчугани на Запад, а вече и у нас, се маскират в страшни костюми и тръгват да обикалят възрастните хора с въпроса: „Пакост или лакомство?!”, а възрастните на свой ред, за да избегнат пакостите им дават бонбони и сладкиши.

 

От няколко години и родните ВИП личности се чудят как да се пременят за празника. Тази година Хелоуин вдъхнови Джулиана Гани да стане грешна монахиня и да извади на показ огромните си силиконови бомби.

 

„Една монахиня, за която ще се молите да не идва”, пише сексбомбата под поредната си провокативна фотосесия. От главата на моделката стърчи брадва, а тя е цялата в червена боя и разбира се, така облечена, че да й се видят силиконовите гърди, които бюстието й едва удържа. Част от последователите на пловдивчанката в социалните мрежи останаха очаровани от визията й, но разбира се не липсваха и такива, които я критикуваха доста сериозно.

Как се маскираха родните звезди за Хелоуин (СНИМКИ)

Джулката се превърна в секси монахиня

 

Галена и Азис също изпъкнаха с оригинални костюми. Смядовката заложи на дяволска визия, наподобяваща героинята на Анджелина Джоли – Злодеида от филма „Господарка на злото”. Певицата е заложила на провокативна черна рокля и ексцентрична маска, а в ръката си държи череп. Макар костюмът на Галена да е по повод Хелоуин, феновете са категорични в коментарите, че певицата е по-скоро красива, отколкото страшна.

 

Азис пък в опита си отново да е оригинален, избра доста странен костюм. Той публикува снимки в личния си профил в Инстаграм и написа: „Честит Хелоуин! Познайте кой ми подари костюма? Отивам на частно парти и не, няма да пея. За първи път ще се забавлявам с приятели”. Феновете на Краля на фолка подозират, че дрехата му е подарък от Галена, с която наскоро пуснаха хита си „По-по-по”.

Как се маскираха родните звезди за Хелоуин (СНИМКИ) - Снимка 2

Галена е красива, но не и страшна

Как се маскираха родните звезди за Хелоуин (СНИМКИ) - Снимка 3

Азис е с един от най-оригиналните костюми тази година

 

Колежката им Преслава се преобрази във вещица. Хитовата изпълнителка публикува снимка в социалната мрежа, която разбуни последователите й.

„Преслава е хубава дори и като вещица, но щеше да е по-добре, ако наистина се беше дегизирала реално, а не само виртуално” – коментира фен на певицата, която се „облече” във виртуален костюм с помощта на компютърни програми.

Как се маскираха родните звезди за Хелоуин (СНИМКИ) - Снимка 4

Преслава се превърна във вещица

 

Александра Богданска се появи на събитие, посветено на Хелоуин в столицата. Моделът качи клипове и снимки в инстаграм, издаващи, че двамата със сина й Габриел са решили да отпразнуват празника на ужаса на фестивала в Киноцентъра в кв. „Бояна”. Красавицата е избрала да се дегизира със симпатична маска, а малкият Габриел е облечен в костюм „Батман“. Компания на Алекс прави приятелката й Радостина, която пък е заложила на тематичен за събитието грим.

Как се маскираха родните звезди за Хелоуин (СНИМКИ) - Снимка 5

Александра Богданска празнува на фестивала в Киноцентъра в кв. „Бояна”

 

Златка Райкова за пореден път заложи на бюста си, който щедро показа в малка черна рокля. Блондинката бе сложила и маска на котка, която е от веригата „Джъмбо” и струва 6 лева.

Как се маскираха родните звезди за Хелоуин (СНИМКИ) - Снимка 6

Златка пак извади силикона на показ

 

Гери-Никол не показа кой знае какъв костюм, а просто не сложи гащи под прилепналия си гащеризон.

Дъщерята на Мара Отварачката бе една от малкото, които облякоха класически дяволски костюм без голотии.

Как се маскираха родните звезди за Хелоуин (СНИМКИ) - Снимка 7

Гери-Никол празнува Хелоуин без гащи

Как се маскираха родните звезди за Хелоуин (СНИМКИ) - Снимка 8

Марая – дъщерята на фолк звездата Мария, облече класически дяволски костюм

Източник: Уикенд