Иван Христов и Андрей Арнаудов се оказаха недалновидни бизнесмени. През годините те бяха продуценти на хитови проекти като „Сблъсък“, „Бригада: Нов дом“, „Къртицата“, „Фермата“, „Истински истории“, „Папараци“, „Съни бийч“, но се оказва, че не са спестили нищо от огромните си печалби.

Затова към днешна дата, когато всичките им проекти вече са в историята, Иван и Андрей нямат достатъчно финанси, за да поддържат охолния си начин на живот, на който са свикнали. Ето защо те са се принудили да се унизят и да минат от продуценти на обикновени служители при Маги Халваджиян.

Двамата са се примолили на арменеца да работят за него и той се е смилил над тях, приравнявайки ги с Мария Игнатова. Тримата ще бъдат жури в „Пееш или лъжеш“, което се завръща в ефира на Нова телевизия след 8-годишна пауза.

Андрей и Иван за втори път ще бъдат само на заплата, а не продуценти. Първото предаване, в което го сториха, беше „Мюзик айдъл“, когато продуцент и жури беше Слави Трифонов, а те само водещи.

Фирмата на Иван и Андрей е в изключително тежко финансово състояние. Има множество непогасени задължения и собствениците спешно търсят варианти да избегнат фалита.

Това е завръщане на двамата в Нова ТВ. Те вече веднъж се подвизаваха там между 2009 и 2012 г.

Източник: Crimesbg.com