Осмата по красота в света, както от години наричат Жени Калканджиева, от доста време не се беше появявала в публичното пространство. Последно бившата Мис България бе на медиен прицел след чутовните й скандали със съседите в кооперацията, в която живее. Помним, че взаимно си крещяха, обиждаха, блъскаха и замеряха с яйца...

Изплува от нафталина: Жени Калканджиева купонясва в нощен бар в потресаващ вид! (виж още + СНИМКИ)

Е, сагата леко се позабрави, както и вечните й раздели и събирания с мъжа й - Тачо, а хората решиха, че миската се е "пенсионирала". Да, ама йок! Жени си е все същата купонджийка и това, че си пийва и весели далеч от камери, не означава, че се е кротнала.

За първи път от много време обаче миската бе щракната в известна столична дискотека и то в компанията на Преслава. Странното тук не е фактът, че Калканджиева е отишла на чалга, това тя е правила и преди. Странен е видът й, който меко казано втрещи мрежата.

Така, както я виждаме тук, Жени не само не прилича на шеста по хубост в света, но и изобщо не прилича на миска. Тя се появи извънредно бозава, без грим, с изморен и състарен вид, както и с облекло, което повече отива за неделен ден у дома на дивана, отколкото за бар.

"Стига, бе! Леля Женка ли е това? Машалла! Че тя е замязала на домакиня в панелка от "Овча купел". Ей, това пиенето не прощава, ще знаете", коментират потресени потребители в нета.