Миналата година актьорът Иво Аръков брои близо 20 бона за подмяната на естествените му зъби с така модерните напоследък фасети. Той прибегна към тази стъпка, за да оправи естественото изкривяване, което имаше на резците. За съжаление обаче и новата му усмивка е доста далеч от перфектна. След като Аръков публикува в социалната мрежа снимка с жена си и бебето, вниманието на всички бе приковано най-вече от зъбите му. Феновете му ги определят „като на кон“.

 

Дори и сега иначе суетният актьор да съжалява, че си е направил конски зъби, вече е твърде късно. Той така и не коментира къде си е сложил фасетите, а интернет потребителите го сравняват с Благо Джизъса.

 

Това далеч не е първият път, в който актьорът отнася негативни коментари относно визията си. Само преди няколко години, той бе с 30 кг. отгоре и не приличаше на себе си. Тогава твърдеше, че се е ошишкал заради роля и за щастие с много упоритост успя да свали наднорменото тегло.

„Бях 110 кг., сега съм 80. Спазвам стриктен хранителен режим и тренирам редовно. Имам силна воля и много бързо стопих излишните тлъстини“, разказвал е неведнъж екранният Младен от „Съни бийч“, който към днешна дата е в чудесна физическа форма

 

Той е от малцината, които подчертават, че човек трябва да набляга както на физиката, така и на психиката си. Неведнъж е говорил открито за проблемите си с депресията, която отключи през 2014 г., когато е пребит с метални прътове пред дома му, а извършителите така и не бяха заловени. Към днешна дата Аръков предпочита да не си спомня за миналото и не търси възмездие на всяка цена.

 

Твърди, че е по-добре да не знае кои са и допълва, че гледа напред и не мисли повече за събития, които вече са отминали и му носят само негативни емоции. Той е прекратил по собствено желание полицейското разследване, което така или иначе едва ли би стигнало до някъде.

 

Иво опитал да превъзмогне дупката, в която изпаднал след побоя с участието си във „ВИП Брадър“, но и престоят му в къщата не му бил от полза. След като състоянието му се задълбочило още повече, той взел решение да зареже всичко и да замине зад граница. Успял да си стъпи на краката и да възстанови душевния си мир след цяла година, прекарана зад граница. Наложило се и да си потърси някаква работа, тъй като парите му започнали да привършват. Именно тогава си стегнал отново багажа и се прибрал обратно в София, където се върнал към актьорската си професия.

 

Към днешна дата личният му живот е далеч по-спокоен. Преди 10 месеца приятелката му Габриела го дари със син – Тео. Макар да забременяла едва на 20 години, тя не се смущавала от голямата възрастова разлика с Аръков. Засега двамата се разбират отлично и нямали противоречия.

 

За никого не е тайна, че актьорът има един брак зад гърба си и не планира да се жени отново, макар половинката му да го дари с рожба. Преди няколко години той се обвърза официално с рускинята Евгения Браун, с която делеше един покрив в Лондон. За съжаление обаче, тя издъхна внезапно през 2021 г., а обстоятелствата около смъртта й остават неизяснени и до днес. Иво неведнъж е признавал, че неочакваната й кончина, е най-голямата травма в живота му, но последвалото запознанство с Габриела му помогнало да не изпадне отново в депресия.

 

За разлика от него, Габи не си е пипала зъбите, нито пък е правила други корекции по визията си. Тя хваща окото с огромния бюст, дело на пластичната хирургия. Пазвата й нараснала още повече покрай кърменето на бебето, отбелязват почитателите й от мъжки пол.

Източник: Уикенд