Половинката на Иво Аръков – пловдивчанката Габриела Николаева, е в напреднала бременност.

 

Наскоро пищната брюнетка показа за пръв път порасналия си корем в социалната мрежа. Актьорът вече не крие, че е по-щастлив от всякога заради това, че му предстои да стане баща. Очаква се бебето да се появи съвсем скоро на бял свят. За момента бъдещите родители не издават пола.

 

Хора от обкръжението на двойката издават, че се подготвят усилено за предстоящото раждане. 20-годишната Габирела дори посещава училище за бременни, където е научила всички тънкости в грижите за новороденото. Купила е и няколко книги на тази тема, които е прехвърлила на бъдещия баща.

 

Актьорът категорично не желае да присъства на раждането, тъй като се опасява, че гледката там няма да е от най-приятните. За сметка на това пък изгаря от нетърпение да меня памперси и да дундурка бебето. Той лично потвърди новината, че ще става баща, но категорично отказа да разкрие повече подробности по темата. Единственото, което разкри бе, че раждането на отрочето му ще е съвсем скоро.

 

Габриела Николаева е в напреднала бременност

 

Габриела ще роди в частна клиника, където проследяват бременността й. Макар да иска да стане майка по естествен път, е оставила на лекарите да преценят кое е най-доброто. Не крие, че близките й останали много изненадани, когато им съобщила, че е бременна, предвид факта, че е едва 20-годишна.

Родителите й се надявали първо да завърши висшето си и едва тогава да създава семейство, но очевидно Николаева е избързала с важната стъпка.

 

Тя е толкова влюбена в Аръков, който отдавна копнее за отроче, че се навила да му роди. За момента голямата разлика в годините изобщо не я смущава и твърди, че двамата се разбират прекрасно. Припомняме, че актьорът вече има един брак зад гърба си и не планира да се жени отново.

Източник: Уикенд