Макар в личен план да му провървя и наскоро да стана татко, не може да се отрече, че в последно време Иво Аръков удря на камък в служебен план.

 

След като в края на предишния тв сезон се размина на косъм с мястото на нов водещ в „Преди обед“, тези дни стана ясно, че е изгубил и работата си при Радост Драганова в „Животът по действителен случай“. Мястото му там вече е заето от по-младия Филип Буков, който се очертава като новото любимо момче в bTV.

 

Първоначално звездата му изгря в сериала на Нова тв „Откраднат живот“, след което бе пренасочен в комедията на конкуренцията – „Татковци“. Оттогава до томи момент, той не е спирал с телевизионните си изяви.

 

Тръгна мълвата, че Буков влиза в „Ергенът“, но в действителност той влезе в „Сървайвър“, а и вече е лице на „Животът по действителен случай“, където води рубриката „Топ 10“, след като измести другия доскорошен любимец Иво Аръков. За момента Аръков остава без работа на малкия екран, което означава, че ще е и без постоянните доходи от хонорари в телевизията, на която разчиташе в продължение на години.

 

Иво Аръков остана без работа

По ирония на съдбата, след като стана баща през месец май, изгуби най-голямата сцена, на която се изявяваше – телевизията, която го превърна в звезда. Той работи с Радост Драганова в продължение на 7 години, която го взе в предаването „Мармалад“ през 2016 г. Преди Аръков, неин екранен партньор бе Димитър Павлов, който бе уволнен от продуцентката и водеща на предаването Радост Драганова, а причините за това останаха неизвестни за широката публика. По онова време Аръков бе съвсем млад талант, наскоро напуснал театралната сцена.

 

След спирането на предаването „Мрамалад“, Аръков остана на работа в „Животът по действителен случай“. 7 години след първия им общ ефир обаче и Аръков е последвал съдбата на Павлов, а неговото място е заето от по-младия талант Филип Буков. Не е изключено Драганова да е преценила, че Аръков вече е изтъркан от употреба и да го е заменила.

 

Припомняме, че през пролетта, той бе един от петимата, които се пробваха за водещ на „Преди обед“ на мястото на Сашо Кадиев, но и там не го огря. По всичко личи, че Аръков вече не е толкоз предпочитан, както преди.

Източник: Уикенд