Актьорът Иво Аръков, по когото луднаха не една и две тийнейджърки, вече си надмогна над масрафа.

Прави впечатление, че напоследък се облича само в маркови дрехи за над 2-3 хиляди лева. 

Любопитното в случая е, че актьорът рязко е повишил стандарта си на живот. Разбира се това не остава незабелязано нито от последователите му, нито от колегите му, които се питат откъде се е замогнал толкова.

Младен от „Съни бийч“ има няколко дизайнерски палта, скъпи маратонки „Баленсиага“ за 2500 лева, суитшърт „Селин“ за още 2 бона, както и куп други скъпарски одежди. Колегите на актьора коментират, че дрехите, чантите и аксесоарите в гардероба му стрували около 200 000 лева.

„Колкото и да печели, е доста странно да дава всичките си пари за облекло. Вярно, че няма семейство и деца, но не е логично. Освен дрехите ходи с куп бижута, точно като сгоден циганин. Кичозни очила „Версаче“ и часовник в същата марка са му любими, разбира се. От километри си личат емблемите на аксесоарите“, коментират последователи на актьора.

До неотдавна актьорът се обличаше предимно спортно, семпло и с нисък клас дрехи. Сега обаче го играе, сякаш е млад милионер или наследник, чийто баща има няколко милиона в банката.

Колеги на звездата шушукат, че той е особено близък с театралния продуцент Кирил Кирилов, който често му правел скъпи подаръци, а талантът не криел радостта си от изненадите.
Иво има връзка с пловдивчанката Габриела от повече от две години. В едно от интервютата бе признал, че се е захласнал по големия й силиконов бюст, а после взели, че станали сериозни гаджета. Момичето е с цели 13 години по-младо от актьора, но очевидно това никак не го притеснява.

Двамата се запознаха в началото на пандемията. Тогава тъкмо се бил развел с първата си съпруга Евгения, която била рускиня. Тя работила като юрист, а бракът им бил фиктивен, споделял е многократно Аръков.
Те са били законно семейство цели 3 години, а Евгения починала малко след развода.
Източник: Уикенд