Мегазвездата на чалгата разкри тайната си за драстичното отслабване. Смъкнала е 20 килограма за кратко време.

Певицата е предприела нещо, което ще изненада всички нейни почитатели и не на последно място ще ги накара да настръхнат от страх.

Нов моден спорт помага на Ивана да подържа форма. "Преоткрих флай стречинг-а (Fly stretching). Много е яко, а след “люлките”, както аз си ги наричам, се чувствам като след концерт - заредена и пълна с енергия", написа Ивана в социалните мрежи. Тя показа и снимки от тренировките си на морето.

От видео публикувано от нея самата виждаме как виси с главата надолу. Видимо се радва  на заниманието си. В момента Ивана не е от най-вървежните имена в поп-фолка, обаче хонорарът й остава доста висок. Това й позволява да подържа висок стил на живот.

Ивана се стопи драстично (СНИМКА)

Ивана все още няма мъж до себе си, но твърди, че и така се чувства добре. Тя е на мнение, че успешните жени са сами, понеже мъжете са големи комплексари. Изпълнителката уважава всеки, независимо от социалното положение и професията.

Тя разказва за старо гадже, което й поставило ултиматум или той, или музиката. Естествено, отрязала го още в зародиш. Въпреки всички несполуки Ивана все още вярва в голямата любов.

Източник: blitz.bg