Пиарката Ива Екимова май е позабравила как се прави добра реклама или по-точно самореклама. Преди минути тя се изтипоса в мрежата с поредното си фото, което целеше да покаже колко каматна и запазена е за годините си. За целта, разбира се, Ива е обработила физиономията си изрядно и старателно с фотошоп като за по-сигурно си е турила на очите и тъмни очила.

Ива Екимова развя целулит, а щерка й Дара махна сутиена! (виж още + СНИМКИ)

Наблюдателни потребители обаче веднага плъзнаха поглед по-надолу по тялото, към крачетата, които Екимова в бързината е пропуснала да заглади. Ясно личи, че дори да е слаба, годинките си казват думата и тя вече е "горда собственичка" на добре отгледан целулит.

Портокаловата кожа личи особено ясно на левия й крак, при това централно разположен. "Като ще правиш главата, направи същото и с цялото си тяло, защото иначе изглежда смешно и изкуствено", коментират потребителки.

Е, Ива може и да е изкуствена, но пък за сметка на това щерка й Дара Екимова е решила да е напълно естествена - дори без излишни "притурки" по себе си. Малко по-рано от майка си тя пък втрещи всички с решението да захвърли сутиена и да остане по свободно подрусващи се моцарели.

"После нека пак да говорят, че нямала силикон малката. От самолет се вижда, че се е набомбила здраво, за кеф на дърти чичаци мераклии", обсъждат я зевзеци.